ОЛИЙ ҲАРБИЙ ТАЪЛИМ ФАОЛИЯТИНИ АХБОРОТ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИ АСОСИДА ТАШКИЛ ҚИЛИШ - Ҳамроев Бахриддин Жумакович, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Аннотatsiя:  Мақолада  олий  ҳарбий  таълим  фаолиятини  ахборот технологиялари  асосида  ташкил  қилиш  масалаларига  эътибор  қаратилган. Таълим  самарадорлигини  оширишда  ахборот-коммуникaция  технологиялари муҳим  восита  сифатида  хизмат  қилиши  ва  компьютер  технологияларининг шиддат  билан  ривожланиши  асосида  уларнинг  ўқув  жараёнига  интенсив равишда  татбиқ  этилиши  таълим  тизимида  том  маънодаги  ижобий ўзгаришларга олиб келиши ифодаланган.