MOLIYAVIY XAVFSIZLIK VA UNING KORXONA BARQARORLIGIGA TA’SIRI - Baymuxamedova Gulnoza; Berdiqulov Suhrob Berdiqul o‘g‘li (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqola  doirasida  moliyaviy  xavfsizlikning  korxona barqarorligiga ijobiy taʼsir ko‘rsatuvchi omillari o‘rganildi. Uni o‘rganish natijasida, korxona rahbarlariga moliyaviy xavfsizlikni mustahkamlash va iqtisodiy barqarorlikni oshirishga qaratilgan strategiyalarni ishlab chiqishda ilmiy-amaliy tavsiyalar berilgan. Bu esa korxonaning iqtisodiy salohiyatini oshirish va uzoq muddatli muvaffaqiyatli rivojlanishini taʼminlashga xizmat qiladi.