КОRXONADА MARKETING TEXNOLOGIYALARINING SOTISHNI BOSHQARISH TIZIMIGA TA’SIRI - Baymuxamedova Gulnoza, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya.  Marketing  texnologiyalarini  tahlil  qilish  asosida  sotishni boshqarish tizimini takomillashtirish zamonaviy biznes muhitida o‘z o‘rnini topgan muhim jarayonlardan biridir. Har bir kompaniya o‘z mahsulotlarini yoki xizmatlarini muvaffaqiyatli  sotish  uchun  samarali  strategiyalar  ishlab  chiqishi  zarur.  Bunday strategiyalarni  ishlab  chiqishda  marketing  texnologiyalarining  tahlil  qilinishi  va ulardan  foydalanilishi  muhim  ahamiyatga  ega.  Ushbu  maqolada  marketing texnologiyalarining sotishni boshqarish tizimiga ta'siri, ularni qanday tahlil qilish va natijalarini qanday amalga oshirish mumkinligi haqida ma'lumotlar berilgan.