PAXTA MASHINALARI ISHCHI ORGANLARI UCHUN ISHLAB CHIQILGAN KOMPOZITSION POLIPROPILEN POLIMER MATERIALLARDAN DETALLAR TAYYORLASH - Abdukaxxarov Abduaziz Abdulazizxon o‘g‘li,; Turdaliyev Shoxrux Nurali oʻgʻli,; Jo‘rabekov Nurlibek Ilyosbek o‘g‘li, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya Ushbu  maqolada  kompozitsion  polipropilen  materiallar  va  ulardan tayyorlanadigan detallarni olish jarayonini ko‘rib chiqilgan bo`lib bunda AIKPM-1 va AIKPM-2  dan  tajriba  namunalari  va  detallarning  kichik  partiyalarini  tayyorlashda KPM ni qayta ishlashning optimal rejimini tanlash masalasi ko`rib chiqlgan.