MUSIQА TА’LIMINING ZАMONАVIY TАLАBLАRI VА INTERFАOLLIKNING O‘RNI VА АHАMIYАTI - Shukurova Nigora Azam qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:Mazkur  maqolada  musiqa  ta’limining  zamonaviy  rivojlanish bosqichlari, ta’lim jarayoniga qo‘yilayotgan yangi pedagogik talablar hamda interfaol metodlarning  o‘rni  va  ahamiyati  yoritib  berilgan.  Shuningdek,  musiqa mashg‘ulotlarida interfaol yondashuvlar orqali o‘quvchilarning ijodiy tafakkuri, estetik didi va musiqiy kompetensiyalarini shakllantirish masalalari tahlil qilingan.