THE IMPACT OF ARTIFICIAL INTELLIGENCE ON ENGLISH LANGUAGE LEARNING - Toshtemirova Aziza; Gaybullayeva Khatira (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya.Maqolada sun’iy intellektning ingliz tilini o‘rganishdagi roli ko‘rib chiqiladi.  AI  texnologiyalarining  shaxsiylashtirilgan ta’lim  va  tezkor  fikr-mulohaza berishdagi imkoniyatlari hamda mavjud muammolari yoritiladi.