ICHKI VA TASHQI KALITLARNI ANIQLASH VA JADVALLAR YARATISH - Tojimamatov Israil Nurmamatovich; Arabova Farzonabonu Akmaljon qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Anotatsiya:  Mazkur  maqola  ichki  va  tashqi  kalitlar  yordamida  ma’lumotlar bazasida  aloqalarni  boshqarishning  ahamiyati  va  samarali  usullarini  tahlil  etadi. Ichki kalitlar (primary keys) va tashqi kalitlar (foreign keys) yordamida ma’lumotlar bazasida turli jadvallar o‘rtasidagi aloqalar ta’minlanadi.