FIZIKA VA KIMYO DARSLARINI INTEGRATSIYALAB OʻQITISH - Berdiyev U.B., (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Аннотация:  Mazkur  maqolada  umumta’lim  maktablarida  fizika  va  kimyo fanlarini integratsiyalab o‘qitishning pedagogik ahamiyati yoritilgan. Atom tuzilishini o‘rganishda  fanlararo  yondashuvning  afzalliklari,  fizika  va  kimyo  darsliklarida beriladigan tushunchalar o‘rtasidagi uyg‘unlik va tafovutlar tahlil qilingan.