BANKLARDA, OFISLAR VA AEROPORTLARDA YUZNI ANIQLASH - Rayimjonov Tolibjon Adiljon o’g’li,; Dalibekov Lochinbek, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  ishda  banklar,  ofislar  va  aeroportlarda  yuzni  aniqlash tizimlarining ahamiyati va qo‘llanilishi tahlil qilinadi. Yuzni aniqlash texnologiyasi xavfsizlikni  oshirish,  shaxslarni  tez  va  ishonchli  identifikatsiya  qilish  hamda  kirish nazoratini avtomatlashtirish imkonini beradi. Mazkur tizimlar biometrik ma’lumotlar asosida ishlaydi va inson xatolarini kamaytiradi hamda muhim ma’lumotlarni himoya qilishda yordam beradi.