МАФКУРАВИЙ ПРОФИЛАКТИКА ЁШ АВЛОДНИ ҒОЯВИЙ ҲИМОЯЛАШДА МУҲИМ ОМИЛ - Р.А.Бегматов, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Аннотация.  Мақолада  янги  Ўзбекистон  ёшларини  ғоявий  ҳимоялашда мафкуравий  иммунитетни  шакллантиришда    маънавий-маърифий  фаолият  ва таълим-тарбия жараённинг  аҳамияти қичқача ёритилган..