ПЕДАГОГИЧЕСКИЕ ИННОВАЦИИ И ЦИФРОВЫЕ ТЕХНОЛОГИИ В ПРЕПОДАВАНИИ СОЦИАЛЬНО-ГУМАНИТАРНЫХ ДИСЦИПЛИН С ИСПОЛЬЗОВАНИЕМ ИКТ И ОНЛАЙН-ПЛАТФОРМ - Нормухамедов Зариф Нормуминович (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Maqolada  ijtimoiy-gumanitar  fanlarni  o‘qitishda  raqamli texnologiyalarni  joriy  etishning  nazariy  asoslari  va  amaliy  natijalari  tahlil  qilinadi. Axborot-kommunikatsiya  texnologiyalari,  onlayn  platformalar  va  multimedia vositalaridan foydalanish ta’lim sifatini oshirish, mediakompetensiyani rivojlantirish, tanqidiy fikrlash va kommunikativ ko‘nikmalarni shakllantirish vositasi sifatida ko‘rib chiqiladi.