O‘ZBEKISTON TABIIY BOYLIKLARINI MUHOFAZA QILISHDA EKOLOGIK TARBIYA MASALALARI - Mo‘minov Doniyor G'ulomovich,; Qo‘ziboyeva Ozodxon Mahmudovna, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya Mazkur  maqolada  tabiiy  resurslar  va  ularda  samarali  foydalanish  to’g’risida ma’lumot berilgan. O’zbekiston tabiiy resurs imkoniyati va ularni muhofaza qilish, aholining ekologik madaniyatini shakllantirish masalalari yoritilgan.