LANDSHAFTLAR DINAMIKASI VA ULARNI BARQAROR RIVOJLANISHINI O‘RGANISHNING ILMIY-AMALIY MASALALARI - Qo‘ziboyeva Ozodxon Maxmudovna,; Mo‘minov Doniyor G‘ulomovich,; Boytemirova Zarina Dadajonovha, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya   Landshaftlarni  barqaror  rivojlanishi,  landshaftlarni    rivojlanishiga  ta’sir ko‘rsatuvchi  omillar,  rivojlanish  tendensiyasi,  landshaftlarni  tadqiq  etish  usullari, gyeotizimlarning  rivojlanish  dinamikasi  hamda  landshaftlarni  rivojlanish tendensiyalari ularning tuzilishi, landshaftlarni rivojlanish tendensiyasiga iqlimiy va yer osti suvlarini ta’siri yoritib yerilgan.