BO‘LAJAK BOSHLANG‘ICH SINF O‘QITUVCHILARIDA MUSTAQIL ISHLASH KO‘NIKMALARINI TAKOMILLASHTIRISHNING PSIXOLOGIK IMKONIYATLARI - G‘aniyeva Nargiza Alijonovna , (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Mazkur maqolada bo‘lajak boshlang‘ich sinf o‘qituvchilarida mustaqil ishlash ko‘nikmalarini shakllantirish va takomillashtirishning psixologik imkoniyatlari tahlil qilingan.  Mustaqil  ishlash  ko‘nikmalarining  mohiyati,  psixologik  omillari, motivatsiya,  refleksiya,  o‘z-o‘zini  boshqarish  va  ijodiy  fikrlashning  ahamiyati yoritilgan.  Shuningdek,  mazkur  ko‘nikmalarni  rivojlantirishga  xizmat  qiluvchi samarali pedagogik-psixologik usullar tavsiya etilgan.