RAQAMLI TA’LIMNING ZAMONAVIY O‘QITISH JARAYONIDAGI O‘RNI VA AFZALLIKLARI - Xurramova Iroda Sherali qizi,; Boqiyev Ramazon Abdurasulxon o‘g‘li, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
АNNОTАTSIYА:  Ushbu  maqolada  raqamli  ta’limning  zamonaviy  o‘qitish jarayonidagi o‘rni va afzalliklari yoritilgan. Raqamli texnologiyalarni ta’lim sifatini oshirish  mustaqil  o‘rganishni  rivojlantirish  va  masofaviy  ta’limni  samarali  tashkil etishda muhim ahamiyat kasb etishi tahlil qilingan.