YOSHLAR MA’NAVIYATINI SHAKLLANTIRISHDA OILANING ROLINI TADQIQ ETISH MUAMMOLARI - Azimov Sarvar, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya  Mazkur maqolada yoshlar ma’naviyatini shakllantirishda oilaning tutgan o‘rni, uning  ijtimoiy-pedagogik  ahamiyati  hamda  ushbu  jarayonda  yuzaga  kelayotgan muammolar  ilmiy-nazariy  jihatdan  tahlil  etilgan.  Oilaviy  tarbiyaning  yoshlar dunyoqarashi  va  axloqiy  fazilatlarini  rivojlantirishdagi  ahamiyati  asoslab  berilgan. Shuningdek,  zamonaviy  sharoitda  oilaning  tarbiyaviy  imkoniyatlarini  kengaytirish yo‘llari ko‘rsatib o‘tilgan.