CHIZIQLI OPTIKA MODULI BO’YICHA ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA MASALALAR YECHISH METODIKASI. - I.M.Kokanbayev, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Ushbu  maqolada  Umumiy  fizikaning  “Chiziqli  optika”  modulidagi Yorug’likning  qaytishi  va  sinishi  mavzulariga  oid  masalalarni  yangi  pedagogik texnologiyalar asosida yechish uslubi tavsiya qilingan.