GIYOHVANDLIKKA QARSHI KURASHISHNING AHAMIYATI - Yakubov Xushnudbek Sheribbayevich,; Tursunova Mukarramxon Dilshodjon qizi, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Bugungi  kunda  jamiyatimizda,  O‘zbekiston  Respublikasi giyohvand  moddalarning  noqonuniy  aylanishiga  qarshi  kurash  bo‘yicha  xalqaro hamjamiyat oldidagi o‘z majburiyatlarini to‘laqonli bajarishiga alohida e’tibor qaratib kelinmoqda.  Mazkur  maqolada  giyohvandlik,  uning  salbiy  oqibatlari,  giyohvandlik balosiga qarshi kurashishda yurtimizda ishlab chiqilgan mustahkam huquqiy asoslar atroflicha yoritilgan.