BOSHLANG‘ICH SINF MATEMATIKA DARSLARIDA FANLARARO ALOQADORLIK O’QITISH SAMARADORLIGINI OSHIRISH OMILI SIFATIDA - Ibrohimova Naima Isroil qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  boshlang‘ich  sinf  matematika  darslarini integratsiyalashtirish,  boshqa  fanlar  bilan  aloqadorlikda  olib  borgan  holda  samarali metodlar  yaratish,  an’anaviy  va  eskirgan  qoliplardan  tashqarida  qiziqarli  dars tashkillash haqida so‘z boradi.