MAVZU: OLIY TA'LIMDA AMERIKA POSTMODERN ADABIYOTIDA VAQT VA MAKON DEKONSTRUKTSIYASI SHAKILLANTIRISH TЕXNOLOGIYASINING TAHLILI - Otojonov Hasanboy Ulug'bek o'g'li, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:   Ushbu  maqolada  Amerika  postmodern  adabiyotida  vaqt  va makon  (xronotop)  tushunchalarining  dekonstruktsiyasi  hamda  uni  oliy  ta’lim jarayonida shakllantirish texnologiyalarining tahlili yoritilgan. Postmodern matnlarda vaqtning  noxronologik,  fragmentar  talqini  va  makonning  ramziy  hamda  giperreal ko‘rinishlari  nazariy  jihatdan  asoslanadi.  Maqola  adabiyotshunoslik  va  ta’lim integratsiyasini kuchaytirishga xizmat qiladi.