MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA PEDAGOGLARNING O‘ZINI-O‘ZI BAHOLASHI VA MOTIVATSIYA O‘RTASIDAGI BOG‘LIQLIK - Dalimova N.M,; Karimova Nargiza Berdirahmat qizi, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya Mazkur  maqolada  maktabgacha  ta’lim  tashkilotlarida  faoliyat  yuritayotgan pedagoglarning  o‘zini-o‘zi  baholashi  va  kasbiy  motivatsiyasi  o‘rtasidagi  o‘zaro bog‘liqlik  ilmiy-nazariy  jihatdan  tahlil  qilinadi.  Tadqiqot  davomida  o‘zini-o‘zi baholash  darajasining  pedagoglarning  kasbiy  faolligi,  innovatsion  yondashuvga moyilligi  hamda  ta’lim-tarbiya  jarayoni  sifatiga ta’siri  yoritilgan.  Maqolada  amaliy tavsiyalar ham ishlab chiqilgan.