TURIZM INFRATUZILMASI VA EKOLOGIK XAVFSIZLIKNI TA’MINLASHDA MAHALLIY BOSHQARUV QARORLARINING ROLI VA SAMARADORLIGI - Narzullaev Nozimjon Sobirjonovich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya. Maqolada turizm infratuzilmasini rivojlantirish hamda ekologik xavfsizlikni  ta’minlashda  mahalliy  boshqaruv  organlarining  strategik  qarorlari  va ularning samaradorligi tahlil qilingan. Ekoturizm, barqaror rivojlanish, va infratuzilma rejalashtirishda  hukumat  qarorlarining  o’rni  Namangan  viloyati  misolida  ko’rib chiqilgan. Muammoning yechimi bo’yicha takliflar berilgan.