MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLA SHAXSIGA XOS XUSUSIYATLAR - Choriyeva Durdona Anvarovna; Zoirova Marjona Hasan qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  maktabgacha  yoshdagi  bola  shaxsiga  xos xususiyatlar,  bolaning  aqliy,  hissiy,  ijtimoiy  va  xulqiy  rivojlanishining  o‘ziga  xos bosqichlari haqida fikr-mulohazalar yuritiladi.