BOLA PSIXIKASINI O‘RGANISHNING SAMARALI METODLARI - Choriyeva Durdona Anvarovna,; Arikbayeva Maftuna Anvarbek qizi, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  bola  psixikasini  o‘rganishning  samarali metodlari, bolaning aqliy,  emotsional,  ijtimoiy  va  davranish  jihatlarini tahlil qilish, tushunish va rivojlantirishga yo‘naltirilgan turli usullar va yondoshuvlar majmualari, bola psixikasini o‘rganishning samarali metodlari asida bolaning ichki dunyosini (o‘z-o‘zini anglash, his-tuyg‘ular, fikrlash) va tashqi muhit (o‘qish, o‘yin, ijtimoiy muloqot) bilan bo‘lgan munosabatlarini tahlil qilish haqida fikr-mulohazalar yuritiladi.