“GOOGLE DRIVE” NING TIBBIYOT VA TA’LIM SOHASIDAGI AHAMIYATI - Toshboyeva Sayyora Xabibullayevna,; Abdubannoyeva Nigina Abdumutalib qizi, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Google drive dan foydalanish usullari va uning tibbiyot va ta’limdagi oʻrni yoritilgan. Maqolada Google akkaunt ochish va Google drive  dan  foydalanish  usullari  rasmli  tahlil  qilinadi.  Shuningdek,  xalqaro oʻqituvchilarning    tibbiyot  ta’lim  muassasalarida  Google  drive  orqali  erishilgan yutuqlar  haqidagi  fikrlari  muhokama  qilinadi.  Maqola  tibbiyot  talabalari  uchun shaxsiy ma’lumotlarini onlayn hostingda saqlash va boshqa koʻplab imkoniyatlarni oʻrganish uchun qoʻllanma sifatida xizmat qiladi.