AYOLLARNING JAMIYATDAGI O'RNI - Kurbanbayeva Sanayim Maman qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Ushbu  maqolada ayollarning jamiyatdagi o'rni, ularning qilgan buyuk  ishlari,  ayollarning  timsollari  badiiy  asarlarda,  she'rlarda  aks  etishi,  gender tengligi kabi masalalar haqida so'z boradi.