IJTIMOIY TARMOQLAR VA TEXNOLOGIYALARGA QARAMLIK VA UNING RUHIY SALOMATLIKKA TA’SIRI - Shoymurodova Gulzoda Xusniddinovna,; Norqobilova Rayhona Davlatovna, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  ijtimoiy  tarmoqlarning  inson  ongiga,  ruhiy salomatligiga  ko’rsatadigan  ta’siri,  zararli  tomonlari  va  olimlar  tomonidan  qay darajada izlanishlar va yechimlar yopganligi hamda buning qay darajada muhimligini batafsil yoritib berish.