IQTISODIYOTNI RIVOJLANTIRISHDA INNOVATSIYALARNING ROLI - Ibragimov G‘anijon G‘ayratovich,; Abdusoatov Baxtishod, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya Ushbu  maqolada  innovatsiyalar  iqtisodiyotni  rivojlantirishning  eng  xarakterli xususiyatlaridan biriga aylanib borayotganligi va bozor rivojlanishini tezlashtiruvchi omilsifatida tahlil qilingan. Shuningdek, zamonaviy dunyoda innovatsiyalardan keng foydalanish  orqali-  tadbirkorlikni  jadal  rivojlantirishga  erishish  mumkinligi  haqida taklif va tavsiyalar berilgan.