DAVLAT TA’LIM STANDARTLARI. O‘QUV REJALARI VA VOSITALARI - Muytdinova Adolatxon Saidkamalovna, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  davlat  ta’lim  standartlarining  mazmun-mohiyati, ularning ta’lim tizimidagi o‘rni va ahamiyati keng yoritilgan. Shuningdek, o‘quv  rejalari  va  o‘quv  vositalarining  ta’lim  jarayonini  tashkil  etishdagi  vazifalari, ularning o‘zaro bog‘liqligi va ta’lim sifatini oshirishdagi roli tahlil qilingan. Maqolada davlat ta’lim standartlari asosida ishlab chiqiladigan o‘quv rejalari va zamonaviy o‘quv vositalarining pedagogik ahamiyati ochib berilgan