TELEFON ASRIDA KITOBNING QADRI - Nargiza Atayeva, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya.  Ushbu  maqolada  kitobning  inson  hayotidagi  ahamiyati, zamonaviy  yoshlar  orasida  kitobga  qiziqishning  kamayishi  va  bunda  ijtimoiy tarmoqlarning ta’siri muhokama qilinadi. Shuningdek, kutubxonalarni ko`paytirish va zamonaviy  sharoit  yaratish  orqali  yoshlarni  kitobga  jalb  qilishning  ahamiyati ta’kidlanadi.