PEDAGOGIK TA’LIMDA IMIDJNING ZARURATI - Raximov Zokir Toshtemirovich, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya.  Maqolada  pedagogik  ta’lim  tizimida  imidj  fenomeni,  uning nazariy-metodologik asoslari va zamonaviy ta’lim jarayonida tutgan o‘rni, pedagog imidjining  kasbiy  kompetentlik,  ijtimoiy  nufuz  va  ta’lim  samaradorligiga  ta’siri, pedagogik ta’limda imidjni maqsadli shakllantirish zarurati ochib berilgan.