TARJIMONSHUNOSLIK VA TILSHUNOSLIKNING DOLZARB MUAMMOLARI: ZAMONAVIY TENDENSIYALAR VA YONDASHUVLAR - Hamidova Zarnigor,; Tursunnazarova Elvira Takhirovna, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya.  Ushbu  maqola  tarjimashunoslik  va  tilshunoslikning  bugungi kundagi  dolzarb  muammolari,  zamonaviy  ilmiy  yondashuvlar,  tarjima  ta’limi samaradorligini  oshirish  hamda  xalqaro  hamkorlikni  kengaytirish  masalalari muhokama qilindi.