MАVLUD MАROSIMI: DINIY QАDRIYAT VА MILLIY АN’АNА UYGʼUNLIGI - Кarimova Madina Botirjonovna; Kozimov Otakeldi Muzaffarbek oʼgʼli (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Аnnotatsiya:  Ushbu  maqolada  islom  olamida  keng  tarqalgan  mavlud marosimining  tarixi,  maʼnaviy  va  ijtimoiy  ahamiyati  tahlil  etilgan  boʼlib,  mazkur marosimning  Аndijon  viloyatida  oʼtkazilish  anʼanalari  dala  tadqiqotlari  asosida yoritilgan.