АДВОКАТУРА ИНСТИТУТИНИНГ ҲУҚУҚИЙ КАФОЛАТЛАРИ - Ахмаджонова Шахнозахон Яркиновна (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Аннотация:  Ҳар  бир  мамлакатни  тараққий  этиши  инсон  ҳуқуқларини ҳимоясига  бевосита  боғликдир.Ҳуқуқий  давлатда  бу  вазифани  адвокатларсиз тасаввур  қилиш  қийин.  Шунинг  учун  ҳам  давлатимиз  томонидан  адвокатура институтининг ҳуқуқий кафолатларига алоҳида эътибор қаратилмоқда.