TA’LIM MAZMUNI - Karimova Iroda, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  ta’lim  mazmunining  mohiyati,  tuzilishi  va jamiyat  taraqqiyotidagi  o‘rni  keng  yoritilgan.  Ta’lim  mazmunining  shakllanishiga ta’sir  etuvchi  omillar,  uning  asosiy  tarkibiy  qismlari  hamda  zamonaviy  ta’lim tizimidagi ahamiyati tahlil qilingan. Shuningdek, ta’lim mazmunini takomillashtirish masalalari va uni amaliyotga joriy etishning pedagogik jihatlari ochib berilgan.