MALAYZIYA TA’LIM TIZIMI - Yolchiyeva Latofat,; Sanayev Nodir, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  Malayziya  ta’lim  tizimining  shakllanishi, tuzilishi va rivojlanish xususiyatlari keng yoritilgan. Maktabgacha ta’limdan boshlab oliy  ta’limgacha  bo‘lgan  bosqichlar,  davlat  ta’lim  siyosati,  ta’limda  innovatsion yondashuvlar  hamda  Malayziya  ta’lim  tizimining  xalqaro  miqyosdagi  o‘rni  tahlil qilingan.  Shuningdek,  ta’lim  tizimining  kuchli  jihatlari  va  zamonaviy  rivojlanish yo‘nalishlari ochib berilgan.