MALAYZIYA TA’LIM TIZIMI - Abdullayev Shuhrat; Murodov Javohir (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada Malayziya ta’lim tizimining tuzilishi, mazmuni va  o‘ziga  xos  xususiyatlari  keng  yoritilgan.  Maktabgacha  ta’limdan  tortib  oliy ta’limgacha bo‘lgan bosqichlar, davlat va xususiy ta’lim muassasalari faoliyati, kasbiy va  texnik  ta’lim  tizimi  hamda  ta’limda  innovatsion  yondashuvlar  tahlil  qilingan. Shuningdek,  Malayziya  ta’lim  tizimining  xalqaro  standartlarga  mosligi  va  uning jamiyat taraqqiyotidagi o‘rni ochib berilgan.