FARANSIYA TA'LIM TIZIMINING DUAL BOSQICHI XUSUSIYATLARI - Xudoyqulova Mahbuba,; Qurolova Madina, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  Fransiya  ta’lim  tizimida  amal  qiluvchi  dual ta’lim bosqichining mazmun-mohiyati va asosiy xususiyatlari keng yoritilgan. Dual ta’limning  shakllanishi,  uning  tuzilishi,  nazariya  va  amaliyot  uyg‘unligi,  ta’lim muassasalari  hamda  ishlab  chiqarish  korxonalari  o‘rtasidagi  hamkorlik  masalalari tahlil qilingan. Shuningdek, dual ta’limning yoshlarni kasbiy tayyorlashdagi ahamiyati va uning zamonaviy mehnat bozori talablariga mosligi ochib berilgan.