O‘QITUVCHINING DARSGA TAYYORLANISHI - Raxmatillayev Sanjarbek (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  o‘qituvchining  darsga  puxta  tayyorlanish jarayoni, uning ta’lim sifati va samaradorligini oshirishdagi ahamiyati keng yoritilgan. Darsga tayyorgarlikning asosiy bosqichlari, rejalashtirish, metod va vositalarni tanlash, o‘quvchilarning  individual  xususiyatlarini  hisobga  olish  masalalari  tahlil  qilingan. Shuningdek,  zamonaviy  ta’lim  jarayonida  o‘qituvchining  kasbiy  mas’uliyati  va ijodkorligi ochib berilgan.