YOZUV VA XATTOTLIK SAN’ATINING RIVOJLANISH BOSQISHLARI - Norqobilova Rayxona Davlatovna,; Choriyeva Iroda Baxtiyor qizi, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:Ushbu  maqolada  yozuv  va  xattotlik  san’atining  rivojlanish bosqichida qanday say harakatlar va bu harakatlarning asoschilari haqida ma’lumotlar keltirilgan.