ISSIQXONA SHAROITIDA QISHLOQ XO‘JALIGI EKINLARINI SAMARALI VA BARQAROR YETISHTIRISH TEXNOLOGIYALARI - ISAKOV AKBAR ANVARJONOVICH, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya Issiqxonalarda  o‘simliklarni  yetishtirish  ekinlar  uchun  qulay  muhitni  to‘liq boshqarish  hamda  yuqori  sifatli  va  sog‘lom  hosil  olish  imkonini  beradigan  eng samarali  usullardan hisoblanadi.  Issiqxonada nafaqat  oziq-ovqat  mahsulotlari, balki manzarali va xushbo‘y o‘simliklarni ham muvaffaqiyatli parvarishlash mumkin.