QADIMIY XALQLAR VA ULARNING QADIMIY YOZUVLARI - Norqobilova Rayxona Davlatovna,; Muhammadiyeva Shiredabonu Baxriddin qizi, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:Ushbu  maqolada  qadimiy  xalqning  yozuv  uslublari  haqida  va husnixat ko’nikmalari haqida to’xtalib o’tganman.