O’ZBEKISTONDA INKLYUZIV TA’LIMNING RIVOJLANISHI VA ISTEQBOLLARI - Matyaqubova Laylo Baxram qizi, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annatotsiya:  maqolada  inklyuziv  talimning  O’zbekistondagi  rivojlanishi, inklyuziv  ta’limning  O’zbekistondagi  huquqiy  –  me’yoriy  asoslari,  ushbu  sohada maktab  va  maktabgacha  ta’lim  muassasalarida  olib  borilayotgan  islohotdlar  va inklyuziv  ta’limning  O’zbekistonda  inklyuziv  ta’limning  rivojlanishi  va  istiqbollari xususida so’z yuritiladi.