GURUHIY TRENINGLARDA PSIXOGIMNASTIKANING ROLI - Akbaraliyeva Asila,; Raximova Durdona, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya. Mazkur maqolada guruhiy trening jarayonida psixogimnastikaning o‘rni  va  ahamiyati  yoritilgan.  Psixogimnastika  shaxsning  hissiy  holatini barqarorlashtirish,  muloqot  ko‘nikmalarini  rivojlantirish,  guruh  a’zolari  o‘rtasida o‘zaro ishonchni kuchaytirish  hamda  psixologik  zo‘riqishni kamaytirishda samarali usul  sifatida  tahlil  qilinadi.  Shuningdek,  psixogimnastik  mashqlarning  guruhiy treninglarda qo‘llanish imkoniyatlari va ularning psixologik ta’siri ochib berilgan.