TA’LIM MAZMUNI. O‘RTA MAXSUS, KASB-HUNAR TA’LIMI MAZMUNI - Ismailjonova Durdona,; Narimanova Madinabonu, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya Ushbu  maqolada  ta’lim  mazmunining  mohiyati  va  uning  zamonaviy  ta’lim tizimidagi o‘rni yoritilgan. Ayniqsa, o‘rta maxsus, kasb-hunar ta’limi mazmunining tarkibi,  asosiy  yo‘nalishlari  hamda  kasbiy  bilim,  ko‘nikma  va  malakalarni shakllantirishdagi ahamiyati tahlil qilingan. Shuningdek, ta’lim mazmunining jamiyat ehtiyojlari,  mehnat  bozori  talablari  va  kompetensiyaviy  yondashuv  asosida shakllanishi masalalariga alohida e’tibor qaratilgan. Maqola o‘rta maxsus, kasb-hunar ta’limi jarayonini takomillashtirishda ilmiy-uslubiy manba sifatida xizmat qiladi.