TAʼLIM SOXASIDA DAVLAT SIYOSATINING ASOSIY TAMOYILLARI (TAʼLIM TOʻGʻRISIDAGI QONUN) - Shahzoda Tojiboyeva; Shamirzayeva Feruza (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya Ushbu  maqola  O‘zbekistonda  ta'lim  sohasidagi  davlat  siyosatining  asosiy tamoyillarini,  xususan,  «Ta'lim  to‘g‘risida»gi  qonunning  mazmun-mohiyatini  tahlil qiladi.  Ta'limning  konstitutsiyaviy  asoslari,  qonunning  asosiy  tamoyillari,  ta'lim tizimini  boshqarish  masalalari  ko‘rib  chiqiladi.  Maqolada  ta'lim  sohasida  amalga oshirilayotgan islohotlar muhokama qilinadi.