SÚWRETLEW KÓRKEM ÓNERI TARAWINDA ISPANDIYAR SEYDIMOVTIŃ QOSQAN ÚLESI. - Kamalova Gúlmaryam; Saparova Gwzal (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotaciya: Bul maqalada xudojniktiń ómiri hám dóretiwshilik jumısı haqqında maǵlıwmat  beriledi.  Onda  onıń  kórkem  óner  jolına  kirip  keliwi,  dóretiwshilik qáliplesiwi  hám  dóretken  shıǵarmaları  haqqında  sóz  etiledi.  Maqala  xudojniktiń shaxsın hám onıń dóretiwshilik miyrasın tanıstırıwǵa qaratılǵan.