PSIXOLOGIK TRENINGLARNI TASHKILLASHTIRISH QONUNIYATLARI - Akbaraliyeva Asila,; Ulmasova Iroda, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya Ushbu  maqola  psixologik  treninglarni  samarali  tashkillashtirishning  asosiy qonuniyatlari  va  metodologik  tamoyillarini  o‘rganishga  bag‘ishlangan.  Trening jarayonining  psixologik,  pedagogik  va  ijtimoiy  jihatlari,  shuningdek,  treningning rejalashtirilishi, maqsadlari va natijalari o‘rganiladi. Maqola psixologik treninglarni tashkil etishda e’tiborga olinishi lozim bo‘lgan psixologik qonuniyatlar, metodlar va usullarni tizimli tarzda yoritadi.