TEXNOLOGIYALAR ORQALI INFORMATIKA FANINI O‘QITISHNING SAMARALI USULLARI - Jumamuratova Matluba Ismoilovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Ushbu  maqolada  texnikum  o‘quvchilari  uchun  informatika  fanini  o‘qitishda zamonaviy  texnologiyalardan  foydalanishning  samarali  usullari  tahlil  qilinadi. Maqolada  dars  jarayonida  interaktiv  metodlar,  vizual  materiallar,  va  kompyuter dasturlari  qo‘llanilishi  orqali  o‘quvchilarning  bilim  va  ko‘nikmalarini  oshirish masalalari ko‘rib chiqiladi.