MAKTAB, OILA VA MAHALLA HAMKORLIGI ORQALI TARBIYAVIY MUHITNI RIVOJLANTIRISHNING PEDAGOGIK SHART-SHAROITLARI - Baxtiyorova Dildora Boxodir qizi, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya.  Mazkur  maqolada  maktab,  oila  va  mahalla  hamkorligi  asosida tarbiyaviy  muhitni  rivojlantirishning  pedagogik  shart-sharoitlari  zamonaviy  ta’lim konsepsiyalari va ijtimoiy hamkorlik yondashuvi asosida tahlil qilinib, ta’lim-tarbiya jarayoni samaradorligini oshirishga qaratilgan ilmiy-amaliy xulosalar bayon etilgan.